Понеделник, 26 Февруари 2024
Скорпион

Месечен хороскоп
Ноември 2022

1421

Месечен хороскоп - Скорпион - Ноември - 01.11.2022 - 30.11.2022 година

Емоцията, владееща ви през ноември ще се превърне в основна причина за неосъществените ви цели и нерешени проблеми, а недоволството и гнева, които не ви напускат; трудно ще се издържат и от близките ви. Можете да избегнете всичко това, ако си наложите умереност и разум, не се поддавате на спонтанните си хрумвания и по-често си давате сметка за ефекта от думите и поведението си върху обкръжението ви.

Заради властващата емоция и засилените ви материални стремежи ще ви бъде трудно да преценявате правилно хората, които допускате в делата си. Не инвестирайте и не започвайте нови дела, смирете се и се въздържайте от конфликти, за да излезете от месеца с по-малко физически и душевни травми, и неприятели. Занимавайте се само с познатите ви неща и рутинни задължения, не поемайте нови отговорности и се погрижете по-добре за семейството си. Лошото ви настроение може да се превърне в непреодолим проблем и да се стигне до раздели с любими хора. Като разумни, знаещи, можещи и практични хора, няма да са ви нужни непосилни усилия, за да поддържате нормални взаимоотношения, да не критикувате и да бъдете дружелюбни. Направете го и ще останете доволни от себе си. През месеца сте податливи на инфекциозни заболявания и на проблеми с половите органи.

Възможни са и простуди. От 6 до 8 ноември бъдете много предпазливи и не рискувайте в нищо, за да избегнете неблагоприятни развития. В интимния си живот ще се радвате на приятни емоции и възможност да се обвържете с подходящия партньор, ако сте самотни. Но не избързвайте, ако избора ви се основава повече на материални сметки и по-малко на любов, защото това няма да ви направи щастливи. Семейните Скорпиони да са по-предпазливи и да не се поддават на изкушения, за да не последват раздели. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!