Четвъртък, 17 Юни 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Ноември 2017

10199

Месечен хороскоп - Скорпион - Ноември - 01.11.2017 - 30.11.2017 година

Не си правете планове за този период, станете по-смирени и работете за утвърждаване на постигнатото, като не планирате и не предприемате нищо ново.

Вслушате ли се в препоръките, ще си спестите загуба на средства и нерви, които в противен случай могат да ви потопят в една друга, далеч по-неблагоприятна действителност. Както и до сега мнителността и инатът ви през ноември могат да се окажат вашия най-голям враг, въпреки, че на моменти ще ви спасяват от още по-нежелани развития. Каквото и да предприемете, а по отношение на бизнеса не са препоръчителни нови начинания, бъдете овладени и не тръгвайте с презумпцията, че всички ви мамят. Мислете позитивно и създавайте по-спокойна атмосфера около себе си, за да може пълноценно да работите и живеете. През този месец не давайте пари на заем, защото няма да си ги получите обратно, колкото и да ви обещават изгодна лихва или друга примамка. В усамотение и размисъл ще търсите отговорите на всички въпроси. Това е вашият начин от една страна да релаксирате, а от друга да привеждате мислите си в ред и да планирате бъдещето си.

Месецът ще бъде успешен за хората на интелектуалният труд, но като цяло за всички ви е подходящ за приключване на започнатите задачи, част от които ще ви носят финансови и материални придобивки. Последните ще внесат известно успокоение в тревожната ви душа и подобрят атмосферата на дома. Бъдете търпеливи към близките си и не настоявайте да следват решенията ви, дори и да сте прави по ваша преценка. Не бъдете хапливи, а сговорчиви и премисляйте думите си, за да не срещате непреодолими препятствия в общуването си. Времето през ноември ще провокира у вас хронични неразположения, простуди, депресии и стрес, от които ще се избавите с грижи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година