Вторник, 28 Май 2024
Скорпион

Месечен хороскоп
Март 2022

1363

Месечен хороскоп - Скорпион - Март - 01.03.2022 - 31.03.2022 година

Развитията в живота ви и най-вече онези, на които възлагате повече надежди ще са в пропорционална зависимост от решенията и действията ви. Бъдете внимателни при договаряния на условия за работа и сътрудничество, при покупки и влагане на средства в дългосрочни проекти. Поради високата ви самооценка рискувате да не дооцените или надцените нечие предложение, заради което може да последват загуби за вас.

Но имате шанс за създаване на печелившо сътрудничество с доказани професионалисти, от което да печелите всички. Освен това ще се ползвате от нечие височайшо покровителство за реализиране на плановете ви, от което ще оставате доволни. Все пак мислете, че трябва и да давате, не само да получавате. Месецът е благоприятен за творческа работа, още повече, че ще имате възможност да постигнете интересни споразумения и подпишете договори, осигуряващи ви изяви. Няма да липсват и такива, за които месецът ще ги изненада със съкращения на работното място, но всяко зло за добро. Ще потърсите нови перспективи за професионална реализация и е добре на първо място да използвате личните си познанства за намиране на подходяща работа. Промени ще има и в интимния ви живот, но не разголвайте душата си и не използвайте сексуалното си излъчване за користни цели, защото може да се окажете излъгани в първоначалната си преценка и това да носи негативи за дълго в живота ви.

В отношенията с интимния ви партньор са възможни сериозни недоразумения около средата на месеца, които може да предотвратите, ако по-смирено търсите пътища за изясняването им. Не допускайте от сантименталност да се поставите в зависимост от хора със съмнително поведение и морал. Здравословни неразположения, главоболие, безсъние и нервна възбуда са възможни около 26- 28 март. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!