Понеделник, 21 Юни 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Март 2020

2714

Месечен хороскоп - Скорпион - Март - 01.03.2020 - 31.03.2020 година

През март ще се чувствате вдъхновени, изпълнени с желание да създавате нови познанства и да съветвате, и в същото време огорчени от хора, на които сте вярвали, а сте останали предадени от тях. С излъчването си ще привличате и силните и слабите, ще имате енергия, но и често ще ви спохождат депресивни настроения и съмнения, които ще издигат бариери пред вас. Няма да липсват трудности, както в рутинните занимания, така и в новите, които предприемате.

Но за разлика от мнозина това няма да ви откажете от целите, които следвате, нищо от щедростта, с която обгрижвате близките си. В същото време желанието ви да сте водещи може да ви противопостави на онези, които изключват подобно вмешателство в живота си, в това число и партньора ви. Използвайте знанията и опита си, потиснете емоциите си и не рушете мостове, но останете прозорливи за онези, които ще търсят приятелството ви и под маската на ласкателство ще прикриват користните си намерения. Ако установите забавяне на плановете си, не губете кураж. Съдбата се грижи да ви предпази от непредвидени обстоятелства и провали. Ако не сте прибързани в действията си с лекота ще се справяте с делата си и бързо ще се адаптирате към новата среда.Не проявявайте излишна ревност към интимния си партньор, за да не усложните допълнително отношенията си. Във ваша власт е да ги съхраните и да запазите мира в къщи.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година