Четвъртък, 5 Август 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Март 2019

3107

Месечен хороскоп - Скорпион - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

През март интуицията ви е силна и трябва да се възползвате от това, за да постигате целите си. Развитията ще ви поставят пред нови предизвикателства, чрез които ще разкривате силните си страни. Правете го осъзнато, без да изпадате в заблуди и да се прехласвате пред значимостта си, за да не последват провали.

Водете се от вътрешното си усещане за нещата, дори и разумът да ви съветва друго. Бъдете предпазливи при нови запознанства и не се поддавайте на ласкави обещания. В обкръжението ви има хора, които макар и с добри чувства към вас се стремят да ви отклонят от пътя, следвайки свои цели и изгоди. Наложете си мярка във всичко, не е по силите ви да обхванете необятното, а още по-малко да сте във всяка ситуация. Пестете енергията си и не надхвърляйте възможностите си, защото преумората може да блокира работоспособността ви и да останете неудовлетворени от себе си. Месецът позволява да стартирате нови проекти или да смените работното място, стига да имате предвид казаното по-горе.

По отношение на новите запознанства бъдете внимателни и не допускайте в най-близкото си обкръжение хора, към които храните и най-малки съмнения относно лоялността, начина им на мислене и поведение. Ще избегнете здравословни проблеми, ако умеете да контролирате емоциите и не залитате в крайности, към каквито често проявявате пристрастия. Осигурете си повече време за отдих, не се лишавайте от културни развлечения и срещи, които ви носят душевна наслада. В семейството ще имате повече разбирателство с партньора, децата и родителите, ако не допускате външна намеса. Смирение, търпение и прошка. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година