Четвъртък, 22 Август 2019
Скорпион

Месечен хороскоп
Май 2019

2880

Месечен хороскоп - Скорпион - Май - 01.05.2019 - 31.05.2019 година

През май ще се чувствате удовлетворени, ако запазите активността си и сте последователни в делата си. Ежедневието ви ще е наситено и с промени, за част от които работите и сте подготвени, други ще са изненада, но към всички ще подхождате адекватно и разумно.

Месецът е отличен за сключване на договори и постигане на бизнес-споразумения, за пътувания, част от които и зад граница. Бизнесът ви ще се развива според вложените усилия, време и средства, и ще ви носи очакваните придобивки. За съжаление не всички от обкръжението ви са на нивото ви, и очакванията ви към тях не бива да са големи, за да си спестите последващи разочарования и финансови загуби. В същото време отдадеността ви на работата може да се превърне в причина за отчуждение от хора, на които държите, но поради липса на време пренебрегвате. Не допускайте това в семейството, за да не объркате живота си. В личен план ще се радвате на внимание и ще бъдете харесвани от противоположния пол, от което самочувствието ви ще нарасне неимоверно. Често ще се влюбвате и ще намирате различни поводи за развлечения.

Правете го с мярка, а ако сте трайно обвързани се пазете от изневери, защото ще бъдете разкрити и раздялата с постоянния ви партньор ще бъде неизбежна. Пътуванията ви през май ще са успешни, а здравето ви стабилно, ако успявате добре да балансирате работата с почивката и отдиха си. Добре е през периода от 13 до 15 май да сте по-внимателни към себе си и да не прекалявате с удоволствията, за да не си навредите сами. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година