×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 21 Февруари 2019
Скорпион

Месечен хороскоп
Май 2018

3402

Месечен хороскоп - Скорпион - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

Май ще бъде интересен и изпълнен с вълнения за представителите на знака Скорпион. Владеещата ви емоция ще продължи да оказва съществено влияние върху решенията и плановете ви, което има и своите добри страни, защитавайки ви от недоброжелатели и врагове.

Заетостта ви през май ще бъде голяма и времето ще играе важна роля в живота на повечето от вас. Подреждайте прецизно програмата си, за да ви стига за всичко, което планирате. Ще имате възможност да се изяснявате, да подновявате връзки, контакти, както и да създавате нови.По отношение на професионалната ви активност  и правенето на бизнес през този месец са възможни препятствия, идващи по линия на нови и най-вече на задгранични партньорства, които могат да се превърнат в по-сериозни. Работете за стабилизиране на позициите си, това е важно и с оглед на предстоящи мащабни проекти, за които се изискват сериозни познания, лидерски качества и силно присъствие. Направете онези промени и в себе си, които по ваша преценка са необходими, за да поддържате нормални взаимоотношения с близки, приятели, колеги, партньори и всички, с които сте обвързани. Сред успешните развития за вас през месеца са възможни покупка на нов дом и смяна на местожителството.

На добър късмет ще се радват занимаващите се от вас с творчески професии, като артисти, музиканти, художници, певци и други. Някои ще решат да променят професията си кардинално и да търсят нови предизвикателства. Ловкостта и съобразителността ще ви помогнат да излезете от сложна ситуация, каквато е възможно да имате в професионалната си кариера. Във всички случаи не пренасяйте служебните си задачи, проблеми и стрес в къщи, за да не нагнетявате атмосферата на дома. Използвайте свободното време за семейството, близките и приятелите си. Пазете психическото си и физическо здраве, като се разтоварвате адекватно от напрежението и стреса. Възможни са признания в любов, които не бива да отхвърляте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година