Неделя, 26 Септември 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Май 2018

3678

Месечен хороскоп - Скорпион - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

Май ще бъде интересен и изпълнен с вълнения за представителите на знака Скорпион. Владеещата ви емоция ще продължи да оказва съществено влияние върху решенията и плановете ви, което има и своите добри страни, защитавайки ви от недоброжелатели и врагове.

Заетостта ви през май ще бъде голяма и времето ще играе важна роля в живота на повечето от вас. Подреждайте прецизно програмата си, за да ви стига за всичко, което планирате. Ще имате възможност да се изяснявате, да подновявате връзки, контакти, както и да създавате нови.По отношение на професионалната ви активност  и правенето на бизнес през този месец са възможни препятствия, идващи по линия на нови и най-вече на задгранични партньорства, които могат да се превърнат в по-сериозни. Работете за стабилизиране на позициите си, това е важно и с оглед на предстоящи мащабни проекти, за които се изискват сериозни познания, лидерски качества и силно присъствие. Направете онези промени и в себе си, които по ваша преценка са необходими, за да поддържате нормални взаимоотношения с близки, приятели, колеги, партньори и всички, с които сте обвързани. Сред успешните развития за вас през месеца са възможни покупка на нов дом и смяна на местожителството.

На добър късмет ще се радват занимаващите се от вас с творчески професии, като артисти, музиканти, художници, певци и други. Някои ще решат да променят професията си кардинално и да търсят нови предизвикателства. Ловкостта и съобразителността ще ви помогнат да излезете от сложна ситуация, каквато е възможно да имате в професионалната си кариера. Във всички случаи не пренасяйте служебните си задачи, проблеми и стрес в къщи, за да не нагнетявате атмосферата на дома. Използвайте свободното време за семейството, близките и приятелите си. Пазете психическото си и физическо здраве, като се разтоварвате адекватно от напрежението и стреса. Възможни са признания в любов, които не бива да отхвърляте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година