Понеделник, 17 Юни 2019
Скорпион

Месечен хороскоп
Май 2017

9227

Месечен хороскоп - Скорпион - 01.05.2017 - 31.05.2017 година

Благодарение на вложените ви усилия, средства, и най-вече желание да постигате целите си, през май ще имате хубави поводи да сте доволни от себе си. Това означава, че заетостта ви ще бъде голяма и времето ще играе важна роля в живота на повечето от вас. Прецизно ще подреждате програмата си, за да ви стига за всичко, което планирате. Възползвайте се от появилите се възможности за изглаждане на недоразумения и подновяване на връзки, контакти и създаване на нови такива. По отношение на професионалната ви активност през май е препоръчително да сте по-внимателни и да се пазите от нововъзникнали препятствия, идващи по линия на нови и най-вече на задгранични партньорства, които могат да се превърнат в по-сериозни. Съсредоточете се върху стабилизиране на позициите, сега това е важно и с оглед на предстоящи мащабни проекти, за които се изискват сериозни познания, лидерски качества и силно присъствие. Работете върху себе си и направете онези промени, които по ваша преценка са необходими, за да се развиват в положителна насока отношенията ви с близки, приятели, колеги, партньори и всички, с които сте обвързани. Сред успешните развития за вас през месеца са възможни покупка на нов дом и смяна на местожителството.

Като цяло няма да срещнете финансови затруднения, но това е относително казано, защото претенциите на много от вас са високи, а те имат и своята цена. Бъдете организирани и не пренасяйте служебните си задачи в къщи, а с тях и появилото се раздразнение. Използвайте свободното време за семейството, близките и приятелите си. Нуждаете се от повече развлечения, от време да осмисляте постъпките и да планирате делата си. Няма кой друг да помисли за всичко това освен вас, за това пазете психическото си и физическо здраве, като се разтоварвате адекватно от напрежението и стреса. Организирайте отдиха си така, че да ви носи удоволствие и не само на вас, но и на онези, с които споделяте времето, желанията и мечтите си. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година