×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Скорпион

Месечен хороскоп
Май 2016

5330
Месечен хороскоп - Зодия Скорпион - 01.05.2016 - 31.05.2016 година
Времето ще играе важна роля в живота на повечето от вас през май. Подреждайте така програмата си през май, че то да ви да стига за всичко. Бъдете организирани и в рамките на работния ден приключвайте със служебните си и делови задачи, не ги пренасяйте в къщи, а с тях и появилото се раздразнение. Използвайте свободното време за семейството, близките и приятелите си. Нуждаете се от повече развлечения, от време да осмисляте постъпките и да планирате делата си. Няма кой друг да помисли за вас, ако не го направите сами, за това се отнесете щадящо към психическото си и физическо здраве, разтоварвайки се адекватно от напрежението и стреса. Организирайте отдиха си по начин, който ви носи удоволствие и не превръщайте споровете с околните в драми. Търпеливо изслушвайте претенциите на роднините и само в краен случай давайте съвети, т.е. ако ви ги поискат. Времето е подходящо за изглаждане на недоразумения и подновяване на връзки, контакти и създаване на нови такива.
 
По отношение на професионалната ви активност май не е подходящ за инвестиции и самоинициативи. Стабилизирайте позициите си, без да се обвързвате с нови проекти. С други думи ще имате отлична възможност да работите върху себе си и промените в положителна насока, отношенията си с близки, приятели, колеги, партньори и всички, с които сте обвързани. Изкушаващите се от бизнеса ще имат добри попадения в сферата на недвижимите имоти. Възможни са покупка на нов дом и смяна на местожителството. Като цяло няма да срещнете финансови затруднения, но това е относително казано, защото претенциите на много от вас са високи, а те имат и своята цена. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година