Неделя, 3 Юли 2022
Скорпион

Месечен хороскоп
Юни 2022

1124

Месечен хороскоп - Скорпион - Юни - 01.06.2022 - 30.06.2022 година

Юни ще премине под знака на нови срещи, създаване на връзки и професионални контакти. Общителността ви често ще създава предпоставки за нежелани развития, последствията от които ще дойдат по-късно. Верни на природата си, ще търсите изгода във всяка връзка и нежеланието ви тя да е равностойна, ще бъде за ваша сметка. Опитът би следвало да ви е научил, че в природата съществува равновесие и не е възможно непрекъснато да получаваш, без да даваш.

Или даването за вас е криворазбрана жертва, от която другите печелят, а вие сте на загуба. Време е да си изясните позицията, за да прекъснете повтаряемостта на събитията, които ви връщат в отправната точка. Давенето има смисъл, когато се прави доброволно и от сърце, останалото е сметка, която често излиза крива. Базирайки отношенията си на тази основа, ще срещате разногласия и ще оставате неудовлетворени, което ще се отразява на поведението ви. Не подхождайте емоционално при решаване на проблемите си, защото риска да сгрешите е реален. Обвързаните да внимават, ако чувствата им са насочени навън. Ще последват разкрития и раздели, което ще ви натовари психически, а и ще се отрази на най-близките ви.

В делови план ще имате професионални реализации, но всичко ще зависи от нагласата ви към едно или друго, без да се омаловажава и подкрепата на партньорите ви. Носталгията по отминали добри времена ще ви подтикне да предприемете конкретни действия, преди това ги обмислете добре, за да не провалите добрите си намерения. Внимавайте за инфекции, особено през дните 12 – 14 юни и бъдете по-отговорни към здравето си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година