Вторник, 23 Април 2019
Скорпион

Месечен хороскоп
Юни 2018

3289

Месечен хороскоп - Скорпион - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

Деловите и амбициозни представители на знака Скорпион ще преминат през месец юни в динамично темпо, съпроводено често и с трудности от различен характер.

Над всичко ще доминира волята ви да успявате, доказвайки качествата и уменията си, и без да се щадите, ще давате всичко от себе си и постигате намеренията си. Предвид на това ежедневието ви ще е наситено с напрежение и стрес, но имате всички шансове да успеете в новите начинания и в текущите си задачи, спазвайки срокове, договорености и коректни взаимоотношения с колеги, партньори и всички, с които общувате. В личните си и служебни отношения не влизайте в конфликти и не създавайте излишно напрежение с претенциите си, за да не превърнете опонентите си в кармични врагове. Добрите ви намерения са похвални, но ако не срещате уважение и съпричастност в онези, за които те са предназначени, е време да коригирате действията си, за да не губите от времето и енергията си напразно. Заради голямата си натовареност и преумора си давайте по-често отдих и по никакъв начин не допускайте да се стигне до крайно изтощение, защото трудно ще възстановите равновесието в живота си.

По същата причина ограничете алкохола, успокоителните и тонизиращи хапчета. Достатъчно разумни, чувствителни и интуитивни сте, за да можете да се справите сами с проблемите си. От вас зависи да поддържате добри взаимоотношения с обкръжението си. Избягвайте крайностите и оценете това, което имате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година