×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Скорпион

Месечен хороскоп
Юни 2016

5680
Месечен хороскоп - Зодия Скорпион - 01.06.2016 - 30.06.2016 година
Юни ще премине под знака на нови срещи, създаване на връзки и професионални контакти. Общителността ви често ще създава предпоставки за нежелани развития, последствията от които ще дойдат по-късно. Верни на природата си, ще търсите изгода във всяка връзка и нежеланието ви тя да е равностойна, ще бъде за ваша сметка. Опитът би следвало да ви е научил, че в природата съществува равновесие и не е възможно непрекъснато да получаваш, без да даваш. Или даването за вас е криворазбрана жертва, от която другите печелят, а вие сте на загуба. Време е да си изясните позицията, за да прекъснете повтаряемостта на събитията, които ви връщат в отправната точка. Давенето има смисъл, когато се прави доброволно и от сърце, останалото е сметка, която често излиза крива. Базирайки отношенията си на тази основа, ще срещате разногласия и ще оставате неудовлетворени, което ще се отразява на поведението ви. Не подхождайте емоционално при решаване на проблемите си, защото риска да сгрешите е реален.
 
Обвързаните да внимават, ако чувствата им са насочени навън. Ще последват разкрития и раздели, което ще ви натовари психически, а и ще се отрази на най-близките ви. В делови план ще имате професионални реализации, но всичко ще зависи от нагласата ви към едно или друго, без да се омаловажава и подкрепата на партньорите ви. Носталгията по отминали добри времена ще ви подтикне да предприемете конкретни действия, преди това ги обмислете добре, за да не провалите добрите си намерения. Внимавайте за инфекции, особено през дните 12 – 14 юни и бъдете по-отговорни към здравето си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година