×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 10 Декември 2018
Скорпион

Месечен хороскоп
Януари 2018

9366

Месечен хороскоп - Скорпион - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

В делови план ще приключвате стари и започвате нови проекти, печалбите от които ще се отразяват добре на бюджета и самочувствието ви. Ако в нещо оставате неудовлетворени и дори разочаровани, това са емоциите и отношенията ви с хората от обкръжението ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!

За съжаление около вас има хора, чиито користни цели се отразяват неблагоприятно на парите, настроението и връзките ви. Напрежението, което изпитвате се отразява на здравето, работоспособността и отношенията ви с околния свят. Наложете си да мислите позитивно и не се обвързвайте с чужди ангажименти, за да не претоварвате психиката и не изчерпате силите си докрай. Ако търсите отдушник в съмнителни удоволствия бъдете сигурни, че няма да ви донесат очакваното щастие, но ще ви помогнат да изгубите от това, което притежавате. Прекалено големите ви амбиции също могат да се превърнат в причини за стрес. Бъдете реалисти и разчитайте на собствени средства за изпълнение на намеренията си. След втората десетдневка на януари пътищата ви се отварят и с повече находчивост ще придвижвате напред делата си.

Ще печелите юридически битки и ще се възползвате от пропуснати възможности, осланяйки се на доброто си сътрудничество с колеги и партньори. Когато искате умеете да печелите доверие и да насочвате мисленето на другите в своя полза. И сега няма да изневерите на стила си, но не прекалявайте, за да не се само изолирате. По отношение на работната ви заетост януари ще бъде труден и напрегнат, за това е добре да не рискувате с необмислени действия и в никакъв случай да не напускате сигурното си място, ако има такова, защото трудно ще си намерите нова работа, колкото и да сте уверени в това. Изчиствайки стари задължения и приключвайки незавършени задачи си отваряте път за нови изяви. Ако се опитвате да променяте някого, започнете от себе си.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година