Понеделник, 16 Декември 2019
Скорпион

Месечен хороскоп
Януари 2016

3856
Започвате годината с добри възможности за професионален и личен просперитет. В работата и общуванията си ще създавате полезни контакти – професионални и лични, които обещават да се превърнат в ползотворно сътрудничество. Ще установите засилен интерес към себе си, което ще ви поласкае, все по-често ще търсят мнението и компанията ви. Покажете щедростта на характера си и не търсете непременно изгода от създалите се обстоятелства, което е за вас, няма да отиде при друг. В тази връзка не прекалявайте с претенциите си и останете достъпни за всички, които търсят близостта ви.
 
Месецът е подходящ за обучение и повишаване на квалификацията, както и за смяна на професионалните приоритети, в случай, че сте открили нещо ново и интересно, на което бихте искали да се посветите. Няма да липсват интересни предложения за смяна на работата, или от друг характер, но във всички случаи заинтригуващи и с възможността за напредък в кариерата ви. Последното има отношение към хората на интелектуалния труд, които ще получат полагащата им се оценка и международна изява на работата им.
 
Но, най-важното е, че сами ще определяте посоката на интересите и целите си, съобразявайки се най-вече с вътрешната си потребност да творите, да се радвате и да обичате. В периодът около 19 януари е възможно да се почувствате по-емоционални и чувствителни на забележки и подозрения, но с воля и с положителни самовнушения ще преодолеете затрудненията си. Около 26 – 28 януари не рискувайте излишно, приключете започнатото и се помирете с онези, с които имате да разрешавате спорни въпроси. По-важно е, че сетивата ви са отворени за любовта, която ви прави силни и категорични в преследване на целите ви. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година