Вторник, 7 Юли 2020
Скорпион

Месечен хороскоп
Януари 2016

3909
Започвате годината с добри възможности за професионален и личен просперитет. В работата и общуванията си ще създавате полезни контакти – професионални и лични, които обещават да се превърнат в ползотворно сътрудничество. Ще установите засилен интерес към себе си, което ще ви поласкае, все по-често ще търсят мнението и компанията ви. Покажете щедростта на характера си и не търсете непременно изгода от създалите се обстоятелства, което е за вас, няма да отиде при друг. В тази връзка не прекалявайте с претенциите си и останете достъпни за всички, които търсят близостта ви.
 
Месецът е подходящ за обучение и повишаване на квалификацията, както и за смяна на професионалните приоритети, в случай, че сте открили нещо ново и интересно, на което бихте искали да се посветите. Няма да липсват интересни предложения за смяна на работата, или от друг характер, но във всички случаи заинтригуващи и с възможността за напредък в кариерата ви. Последното има отношение към хората на интелектуалния труд, които ще получат полагащата им се оценка и международна изява на работата им.
 
Но, най-важното е, че сами ще определяте посоката на интересите и целите си, съобразявайки се най-вече с вътрешната си потребност да творите, да се радвате и да обичате. В периодът около 19 януари е възможно да се почувствате по-емоционални и чувствителни на забележки и подозрения, но с воля и с положителни самовнушения ще преодолеете затрудненията си. Около 26 – 28 януари не рискувайте излишно, приключете започнатото и се помирете с онези, с които имате да разрешавате спорни въпроси. По-важно е, че сетивата ви са отворени за любовта, която ви прави силни и категорични в преследване на целите ви. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година