Вторник, 7 Февруари 2023
Скорпион

Месечен хороскоп
Февруари 2018

7661

Месечен хороскоп - Скорпион - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари ще бъде успешен за вашата делова и обществено-политическа активност, за бизнеса и професионалната ви кариера. Във всички случаи бъдете внимателни при договаряния на условия за работа и сътрудничество, при покупки и влагане на средства в дългосрочни проекти.

Поради високата ви самооценка рискувате да не дооцените или надцените нечие предложение, заради което може да последват загуби за вас. Но имате шанс за създаване на печелившо сътрудничество с доказани професионалисти, от което да печелите всички, ако се съобразите с казаното по-горе. Освен това ще се ползвате от нечие височайшо покровителство за реализиране на плановете ви, от което ще оставате доволни. Но трябва и вие да давате, не само да получавате. Месецът е благоприятен за творческа работа и публични изяви.За съжаление сред вас няма да липсват и такива, за които февруари ще ги изненада със съкращения на работното място.

В търсене на нови перспективи за професионална реализация е добре на първо място да използвате личните си познанства за намиране на подходяща заетост. Не допускайте от сантименталност да се поставите в зависимост на хора със съмнително поведение и морал. Здравословни неразположения, главоболие, безсъние и нервна възбуда са възможни около 2 – 4 февруари. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-