×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Февруари 2018
Скорпион

Месечен хороскоп
Февруари 2018

6331

Месечен хороскоп - Скорпион - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари ще бъде успешен за вашата делова и обществено-политическа активност, за бизнеса и професионалната ви кариера. Във всички случаи бъдете внимателни при договаряния на условия за работа и сътрудничество, при покупки и влагане на средства в дългосрочни проекти.

Поради високата ви самооценка рискувате да не дооцените или надцените нечие предложение, заради което може да последват загуби за вас. Но имате шанс за създаване на печелившо сътрудничество с доказани професионалисти, от което да печелите всички, ако се съобразите с казаното по-горе. Освен това ще се ползвате от нечие височайшо покровителство за реализиране на плановете ви, от което ще оставате доволни. Но трябва и вие да давате, не само да получавате. Месецът е благоприятен за творческа работа и публични изяви.За съжаление сред вас няма да липсват и такива, за които февруари ще ги изненада със съкращения на работното място.

В търсене на нови перспективи за професионална реализация е добре на първо място да използвате личните си познанства за намиране на подходяща заетост. Не допускайте от сантименталност да се поставите в зависимост на хора със съмнително поведение и морал. Здравословни неразположения, главоболие, безсъние и нервна възбуда са възможни около 2 – 4 февруари. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.