Събота, 31 Юли 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4764
Февруари ще ви донесе успехи в работата, бизнеса и любовта. Много от вас ще отбележат финансова и професионална стабилизация, което ще направи дните ви по-спокойни, а вас самите по-креативни. Окрилени от постигнатото ще кроите планове за нови начинания, разширяване на дейността, а други ще опитат късмета си и в политиката. Имате дадености, от които ще съумеете добре да се възползвате, но бъдете по-ръзсъдливи и не изпадайте в заблуди по отношение на бъдещето си, само защото шансът ви се е усмихнал сега. Добре си изяснете какво искате за себе си от живота, защото, поддавайки се на инерцията, един ден може да съжалявате. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Свободолюбивият ви дух може да се почувства наранен и да отхвърли всяка зависимост, в която иначе бихте изпаднали, ако приемете „лъскави” предложения за бързи печалби и управленски позиции. По отношение на професионалната ви и житейска обвързаност с други хора бъдете подготвени. От много страни ще ви търсят за съвет и конкретна подкрепа, не се възгордявайте и бъдете полезни, покажете се на ниво и няма да съжалявате.
 
Ще се отличавате с много и добра енергия, която насочена правилно, ще прави чудеса за вас. Пътуванията ще ви носят придобивки, както и всяка друга, честна и почтена работа. Каквито и да са изкушенията пред вас, а такива ще имате, избягвайте да рискувате, за да не провалите доброто си име и здравето. На любовния фронт също няма да ви е скучно. Нови запознанства и връзки за повечето от вас. В дните 22 – 24 февруари бъдете особено внимателни, за да преминете без загуби в следващия месец.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година