×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Скорпион

Месечен хороскоп
Декември 2017

8618

Месечен хороскоп - Скорпион - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

В особено настроение ще преминете през декември, вслушвайки се най-често в себе си и оставайки безразлични към обкръжението си. Нежеланието ви да споделяте намеренията и не предсказуемостта на действията ви може да се превърне в повод за конфликти с хората, с които съжителствате и работите.

Не прибързвайте в нищо, а най-малко в решенията си, защото вероятността да сгрешите е голяма. Внимателното ви отношение и дружелюбно поведение ще помогнат да компенсирате пропуските си и да отстраните грешките си, особено във време на равносметка, каквото е през декември. Ще имате възможност да приключите деловите задачи до 20 декември, ако не се инатите и не прекъсвате връзките си с делови и бизнес – партньори. Възползвайте се от благоприятните енергии през декември и насочете усилията си към решаване на всичко, свързано с бизнеса, изявите ви в обществото и в семейството. Ще решавате въпроси, касаещи наследство и придобиване на имущество, кандидатстване за нова работа, което може да бъде свързано с явяване на конкурс и ще изисква да разширите информираността си в конкретната сфера.

Успоредно с това е време да осъзнаете, че да поддържате жива връзката си с околните, съвсем не означава да налагате своите виждания, а да сте съпричастни към проблемите им и да сте склонни на компромис, удовлетворяващ и двете страни. Здравето ви до голяма степен ще бъде повлияно от настроението ви, което значи, ако се чувствате тъжни, то задължително трябва да се погрижите за дихателната и нервната си система, които са най-уязвими през дните от 9 до 11 декември. Внимавайте и се пазете от простуди и инфекции. Посрещнете с хубави емоции Новата 2018 година. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година