Вторник, 23 Юли 2019
Скорпион

Месечен хороскоп
Декември 2016

6691
Месечен хороскоп - Скорпион - 01.12.2016 - 31.12.2016 година
 
Възползвайте се от благоприятните енергии през декември и насочете усилията си към решаване на всичко, свързано с бизнеса, изявите ви в обществото и в семейството. Някои от вас ще ги занимават въпроси, свързани с наследство и придобиване на имущество, кандидатстване за нова работа, което може да бъде свързано с явяване на конкурс и ще изисква да се погрижите за повишаване на квалификацията си, или поне на информираността си. И понеже декември е месец на равносметка, ще има и такива измежду вас, които ще мислят за подходящи инвестиции. Ако се интересувате и търсите, ще получите организационна подкрепа в намеренията си, а и не само такава, стига да се обърнете към подходящите хора и институции. Успоредно с това е време да осъзнаете, че да поддържате жива връзката си с околните, съвсем не означава да налагате своите виждания, а означава наистина да се грижите за проблемите им и да имате желание да работите за постигане на компромис, удовлетворяващ и двете страни.
 
Здравето ви до голяма степен ще бъде повлияно от настроението ви, което значи, ако се чувствате тъжни, то задължително трябва да се погрижите за дихателната и нервната си система, които са най-уязвими през дните от 20 до 22 декември. Внимавайте и се пазете от простуди и инфекции. Независимо от динамиката на събитията в делови план, ще търсите по-често близостта на приятелите си, роднините и онези, в чиято компания се чувствате добре. Подготовката за празниците ви изпълва с вълнения, но няма да сбъркам, ако кажа и с известно притеснение, та дори и с болка в душата. Най-общо казано причините могат да бъдат лични, здравословни и не на последно място финансови, но ще се справите, както всеки друг път, с желание и от сърце. Весело посрещане на Новата 2017 година! Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година