Вторник, 19 Януари 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Август 2020

1792

Месечен хороскоп - Скорпион - Август - 01.08.2020 - 31.08.2020 година

Използвайте времето си през август да приключите започнатите задачи и не подхващайте нови. Прозорливостта ще ви помогне по-ясно да разграничите истината от фалша и да не се впускате в действия с непредвидим край, които могат да ви докарат беди. Чувствителността ви е засилена и често ще бъде причина за конфликти, ако на време не се овладеете. Дори и да сте в правото си да изисквате, не го правете ултимативно, защото ще останете разочаровани от поведението на онези, към които насочвате исканията си.

Ако ви позволяват финансите и времето заминете на някъде, където ще бъдете далече от дразнители и в тишина и спокойствие ще размишлявате върху живота си. Постарайте се да не подсилвате и без друго обстановката около вас с напрежение, за да имате сили за изпълнението на намеренията си, но най-важно, за да сте в добра физическа и психическа форма. Създавайте си сами развлечения с нещата, които ви харесват, заниманията с хоби, особено ако са сред природата, ще ви позволят да възстановите силите си и погледнете на случващото се от по-добрата му страна. Месецът не е подходящ за създаване на нови връзки, а още по-малко в интимен план. Ако сте семейни се пазете от изневери, за да не си създадете проблеми, водещи до раздяла. Отношенията в семейството ще са относително спокойни, стига да не изразявате претенциите си към близките ви. Най-подходящото време през годината за почивка за вас е през август, за това не се колебайте дълго и заминавайте. В дните от 21 до 23 август внимавайте повече за здравето си, не претоварвайте стъпалата и се пазете от травми.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година