Събота, 24 Юли 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Август 2019

3136

Месечен хороскоп - Скорпион - Август - 01.08.2019 - 31.08.2019 година

Август ви помага да реализирате финансови и бизнес сделки, благодарение на които да стабилизирате материалното си положение и да осигурите повече спокойствие на себе си и на семейството ви.

Използвайте интелекта и умението си да предвиждате събитията за добри цели, не таете злоба и мисли за отмъщение към онези, които са ви наскърбили. Смирението и прошката са сред най-големите добродетели, за това останете великодушни и това ще ви прави щастливи. Обратното може да натовари психиката и да обърка живота ви за дълго напред, от което нямате нужда. В началото на месеца е възможно да се поддадете на желанието си да доказвате превъзходството си над другите, да се явявате и коректив на всички, изтъквайки предимствата си във всяка ситуация. Не го правете, защото ползата ще е за ония, над които искате да се наложите, а за вас ще останат само негативи сега и занапред. Ако приемете положението си и останете в нечия сянка, ще можете да се развивате спокойно и без излишен стрес, от което печалбите ви няма да пострадат.

В семейството са възможни проблеми, отново породени от желанието ви да налагате волята си над другите. Препоръките са да планирате делата си така, че да балансирате работата с почивката си и да осъществите пътуванията, които предвиждате. Ще запазите здравето си относително добро, ако не прекалявате с емоциите и по-често оставате в мир със себе си. Имайте предвид, че е възможно това, което ви доставя удоволствие да се отрази пагубно на здравето ви. Въздържайте се от употреба на алкохол и други възбуждащи средства. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година