Вторник, 3 Август 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Август 2018

3078

Месечен хороскоп - Скорпион - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

Случващото ви се през август е следствие на изживяното през последните месеци и колкото сте по-аналитични и самокритични, толкова плановете ви ще са по-лесно осъществими.

Коригирайте допуснатите грешки и пропуски, бъдете търпеливи и не надценявайте възможностите си, за да не се разочаровате и депресирате. Живейте според разбиранията си, но не в свой измислен свят, а сред онези, с които споделяте общи интереси и се грижите заедно за настоящето и бъдещето си. Месецът позволява да създадете стабилна връзка, която може да прерасне в семейство, ако такива са желанията ви. Не влагайте прекалено много емоции в отношенията си с роднините, защото нищо добро няма да последва от това. Дистанцирайте от себе си онези, които злоупотребяват с търпението ви и не позволявайте да ви използват за нуждите си, без сами да са се погрижили за себе си. Професионалните успехи ще ви носят удовлетворение, но и умора, отдавайки им прекалено много от енергията си.

Наложете си повече умереност във всичко, което ви занимава през месеца, за да ви стигнат силите, и най-вече да не изпадате в крайности на духа. Подписване на договор за сътрудничество с чуждестранни компании, което ще засили нуждата от пътувания зад граница. По отношение на интимния ви живот не се отдавайте на безразборни контакти, за да не си създадете сами проблеми, а ако сте обвързани не изневерявайте. Както и до сега децата и родителите ви ще имат нужда от грижите ви. В периода от 12 до 15 август се грижете по-добре за себе си и не рискувайте в нищо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година