Вторник, 7 Февруари 2023
Скорпион

Месечен хороскоп
Април 2022

1412

Месечен хороскоп - Скорпион - Април - 01.04.2022 - 30.04.2022 година

Ще продължите и занапред да живеете според разбиранията си за нещата, но е препоръчително през април да избягвате крайности в мисленето и поведението си. Покажете здравия си разум и усвоените уроци, и не проявявайте лоши чувства и отношение към никого, а най-малко към онези, които с действията си могат да провокират гнева и агресията ви. Вникнете в причините, създали проблема, за да не се задълбочи и доведе до психическото ви натоварване.

Използвайте интуицията и усета си за нещата, проверявайте информацията, с която работите и не се поддавайте на уговорки за бързи печалби или други, изкушаващи материалната ви мисъл предложения. Вземайки под внимание казаното ще установите, че реалността е друга и е във ваш интерес да се дистанцирате от „доброжелатели” и използвачи, каквито не липсват в обкръжението ви. Сред положителните за вас развития през април се очертава начало на нова дейност и занимания, носещи ви финансова и друга изгода. Ще си позволя да ви напомня, че е добре да стартирате новите си начинания след 4 април, когато шансовете ви за успех ще са по-добре изразени. Ще отбележите напредък в много отношения и удовлетворението ви ще е налице, стига да не се поддавате на ласкателства и контролирате стремежа си да наставлявате, без да се съобразявате с мнението на колегите и хората от обкръжението ви. В същото време бъдете внимателни и не поемайте неоправдан риск, особено що се касае до финансови операции.

Дори и да получите очаквания кредит, добре си направете сметка за обезпечаването му, за да не изпаднете в криза и стрес, които могат дасе отразят неблагоприятно на здравето и отношенията ви. Не по-различно ще стоят нещата и в интимния ви живот. Някой упорито ще търси близостта ви и с благи думи, често отнесени и към духовната сфера, може да ви оплете в мрежите си, излизането от които ще бъде болезнено за вас. В обкръжението на близки и приятели ще се чувствате отлично, подкрепяйки се взаимно. Грижете се за здравето си и не се лишавайте от развлечения, каквито могат да бъдат и пътуванията ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-