Вторник, 19 Март 2019
Скорпион

Месечен хороскоп
Април 2018

4367

Месечен хороскоп - Скорпион - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Април ви носи успехи в начинанията и общуванията ви, стига да избягвате крайности в мисленето и поведението си. Покажете, че сте усвоили уроците си от миналото и се стремете да не повтаряте грешките си, проявявайки лоши чувства и отношение към онези, които с действията си могат да провокират гнева и агресията ви.

Анализирайте причините и произтичащите от тях проблеми, за да не се задълбочават и водят до психическо натоварване. Имате силна интуиция и усет, използвайте ги и проверявайте информацията, с която работите, за да се предпазите от изкушения и провали. Имайки предвид това, ще установите, че е във ваш интерес да се разграничите от лицемерните хора, с каквито не е лишено обкръжението ви. Сред положителните за вас развития през април са обновяване на дейността ви и занимания, носещи ви финансова и друга придобивка. Ще отбележите напредък в много отношения и удовлетворението ви ще е налице, стига да не се поддавате на ласкателства и контролирате стремежа си да наставлявате, погазвайки безцеремонно мнението на колегите, партньорите, роднините и дори на приятелите си. По отношение на парите не си позволявайте да харчите повече, отколкото печелите, за да не останете без спестявания в момент, когато най-много се нуждаете от такива.

Ако получите очаквания кредит си направете сметка за обезпечаването му, за да не изпаднете в криза и стрес, които могат да се отразят неблагоприятно на здравето и отношенията ви. В интимния ви живот ще се радвате на споделени мисли, желания и преживявания, но не се главозамайвайте. Възможно е някой упорито да търси близостта ви и с благи думи, често отнесени и към духовната сфера, да ви оплете в мрежите си, излизането от които ще бъде болезнено за вас. В обкръжението на близки и приятели ще се чувствате отлично, подкрепяйки се взаимно с внимание и обич. Здравето през април ще ви позволи да мислите за пътувания и развлечения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година