×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 27 Май 2018
Скорпион

Месечен хороскоп
Април 2016

4438
За много от вас април ще бъде месец на нова дейност и занимания, носещи ви финансова и друга изгода. Ще отбележите напредък в много отношения, но в материалната сфера удовлетворението ви ще е забележимо. В същото време препоръката е да сте особено внимателни и не поемате неоправдан риск, особено що се касае до финансови операции. Дори и да получите очаквания кредит, добре си направете сметката за обезпечаването му, за да не изпаднете в ненужна криза и стрес, които ще се отразят неблагоприятно на здравето и отношенията ви. Живейте според разбиранията си за нещата, като избягвате крайности в поведението и мисленото си. Покажете усвоеното и не проявявайте лоши чувства и отношение дори към онези, които с действията си могат да провокират гнева и агресията ви. Въздържанието ще ви спести психическо натоварване, но и не оставяйте неизяснени причините, довели до проблема. Имате усет за нещата, използвайте го и не се поддавайте на уговорки за бързи печалби или други, изкушаващи материалната ви мисъл предложения.
 
Обективността е друга и без усилия ще я прозрете, стига да се абстрахирате от „доброжелатели” и натрапници. Не по-различно ще стоят нещата и в интимния ви живот. Някой упорито ще търси близостта ви и с благи думи, често отнесени и към духовната сфера, може да ви оплете в мрежите си, излизането от които ще бъде болезнено за вас. Слушайте сърцето си, като не пренебрегвате и разума, те са вашите ориентири и верни съветници. Не отхвърляйте и помощта на близки и приятели, както и не щадете своята, ако такава ви бъде поискана. Пътуванията ще са част от развлеченията ви, за някои – чужбина. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година