Вторник, 16 Юли 2024
Риби

Месечен хороскоп
Септември 2022

1563

Месечен хороскоп - Риби - Септември - 01.09.2022 - 30.09.2022 година

Реализирани цели и мечти, така най-общо може да се характеризира живота ви през септември. Ще работите усърдно за постигане на набелязаната си програма и няма да жалите силите си, за да успеете. Често ще стигате до физическо изтощение, което разбира се, не е желателно, в стремежа ви да спазите срокове, ангажименти и да защитите името си на професионалисти.

Поставяйки служебната си заетост, бизнеса, финансите и семейния комфорт на водещо място е възможно да оставите усещане за недостатъчна заинтересованост към проблемите на околните, в това число и на най-близките си хора. Това разбира се не е така, но от страни може и така да изглежда. Бъдете по-малко критични към другите, дори и да имате основание за това, с дипломация ще постигнете повече, отколкото с думи, казани в прав текст. В семейството ще спасите мира, ако не претендирате за информираност по всички въпроси и оставите правото на партньора ви да взема решения и съответно да ги следва, защото и за това се иска воля, каквато май само у вас не липсва. Но придобивките, които са изцяло ваша заслуга, ще зарадват близките ви и никой няма да мисли за моментите, когато сте били нервни, сърдити, ревниви и нападателни.

Новият дом ще промени живота ви към добро, ще се радвате на повече удобства и рационално ще се възползвате от тях, както и близките ви. Заниманията с хоби ще ви доставят мигове на отмора, в усамотение ще можете да анализирате действията си, своите и на другите, и да планирате бъдещето си. През дните от 14 до 17 септември бъдете много внимателни към здравето си, разбира се и през останалото време, но тогава са възможни по-обезпокоителни неразположения. Не се претоварвайте и по-често си почивайте. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!