Петък, 1 Декември 2023
Риби

Месечен хороскоп
Септември 2021

2001

Месечен хороскоп - Риби - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

Септември ви носи отлични възможности за професионална и финансова реализация, стига да съумеете да балансирате емоциите, желанията и стремежите си. Амбицирани сте да се преборите с трудностите на всяка цена, но е препоръчително да се вслушвате в разума и интуицията си, за да стабилизирате позициите си и да печелите битки.

Трудът ви ще бъде оценен, което за някои означава и по-добро възнаграждение. В публичните си изяви, а и не само там, често ще се налага да се съобразявате с различни мнения, което за някои от вас може да се превърне в изпитание. Засилената ви чувствителност често ще ви създава проблеми, на които ще намирате решения, ако сте обективни и не изхождате от позиция на безпогрешни хора. В новите условия ще се налага да поставяте чужди интереси на преден план, което може да ви създава напрежение, но времето го изисква. Наред с това проявеното ви разбиране към проблемите на хората, с които живота ви среща ще повишава доверието и авторитета ви. Неусвоени уроци от миналото ще ви призовават към размисъл и себе анализ. Във всичко разчитайте най-вече на себе си, въпреки че няма да ви липсва подкрепата на семейството и приятелите.

От добронамереността и подхода ви ще зависят много неща в живота ви, семейните връзки, приятелствата, интимните ви обвързвания и всичко, което определяте за важно. Живейте в хармония със себе си, за да не ви липсва нищо от това, което бихте желали да имате. С алтернативни методи на лечение, чрез спорт, духовни практики, срещи с приятели и най-вече чрез любовта си ще се поддържате в добро физическо и психическо здраве. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!