Неделя, 3 Декември 2023
Риби

Месечен хороскоп
Септември 2017

9881

Месечен хороскоп - Риби - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

С творческите си занимания, богато въображение и находчивост създавате впечатление на хора, знаещи добре възможностите си. И е така, не робувате на чуждо мнение и не се поднасяте в подчинение на никого, още по-малко на хора, преследващи користни цели. Или поне така би следвало да бъде.

Използвайте даденостите, за да стабилизирате позициите си и подобрите финансите си. Избягвайте рискованите начинания, заложете на проверени факти и реално осъществими сделки, за да не хабите енергията си напразно в търсене на невъзможното. Не е препоръчително да давате пари на заем, както и вие самите да взимате кредити, ограничете се с наличните средства, които обаче ще ви бъдат достатъчни за всичко, което планирате през тези дни, стига да сте разумни. Съвсем ясно е, че няма да пренебрегнете семейството и приятелите, но е възможно отсъствието им да ви се отрази негативно на настроението и самочувствието. Ако се чувствате самотни и търсещи своята половинка, месецът е сполучлив и с възможности за вас в това отношение. Духовните ви търсения ще отключат у вас неподозирани сили и ще станете по-смели в амбицията ви да направите света по-добър.

Предстоят ви срещи с хора, чиято сродна енергия ще ви обогатява и изпълва с нови идеи. Пътуванията ще са служебни, но и за развлечения. В бизнеса делата ви ще се развиват с предсказуемо темпо. Ще преценявате и се възползвате от възможностите на момента. Ще продължите и занапред да работите върху подобряване на информираността и само подготовката си. В здравословен план е задължително да поддържате в добра форма духа си, да се предпазвате от травми, главоболие и да не се преуморявате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!