×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Март 2018
Риби

Месечен хороскоп
Септември 2015

2073

По различни причини ще се чувствате неудовлетворени и както често се случва, ще изливате гнева си върху онези, които обичате. В отношенията си ще показвате стремеж към независимост, най-често в случаите, когато от вас се очаква да свършите нещо полезно и важно. Като цяло ще се отличавате с липса на инициативност и от това могат да произтекат голяма част от проблемите ви. От една страна на работното място, където в приоритетите ви са включени задачи, за които нехаете и по всякакъв възможен начин отлагате изпълнението им, и от друга в семейството.

Изоставили сте задълженията си и това създава причини за конфликти с брачния ви партньор. Нещата имат обяснение и то е бягство от реалността, нещо, което не е характерно за вас. Контролирайте емоциите си и се вземете в ръце, за да не задълбочите и без друго незавидното си положение. Време е да повярвате в силите си и да покажете възможностите си, защото, ако при други те са ограничени, то при вас не е така. Използвайте осведомеността си и работете за разкриване на потенциала си, като не се гневите на онези, които стоят по-долу в социален, професионален и всякакъв друг план.

Безработните, стига да търсят, имат шанс да намерят работа, дори в ръководни и административни длъжности, както и в сфери, където да отговарят за харченето на парите. В случай, че сте пропуснали почивката до сега, все още не е късно да тръгнете за морето или на друго, желано място. Важно е да съхраните духа си и отношенията с близките, приятелите, колегите и хората, с които общувате. Това ще ви даде сили и доближи успеха до вас, стига да сте активни, търсещи и упорити.


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.