Четвъртък, 8 Декември 2022
Риби

Месечен хороскоп
Октомври 2022

1185

Месечен хороскоп - Риби - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

Започвате месеца с променливи чувства и настроения.От една страна ви занимава финансовото състояние на делата ви, но и мисли, свързани с дома, близките и работното ми място. Бъдете внимателни и вземете мерки, за да се предпазите навреме от измами и фалшификации. Също така и от ненужни разходи, като бъдете препазливи и взискателни към себе си. Важно е в делови обсъждания и при важни договаряния да сте с овладени емоции, като не прибързвате и добре владеете мислите си.

Така ще избегнете ненужно обвързване, за което бихте съжалявали в последствие. Освен това някои пренебрегвани до сега проблеми ще излязат на дневен ред, което също ще ви създава грижи, но е време да ги изчистите. Направите ли го, хоризонтите ще се отворят пред вас и с обновени сили ще погледнете в бъдещето си. Смелостта и желанието ви да работите по промените, навлизащи устремно в живота ви ще се окажат извор на вдъхновение, за разлика от много други, и това ще ви носи предимство. С лекота ще усвоявате новата информация, но не се претоварвайте и мислете повече за здравето си. Ако все пак текущите ви дела предизвикват понякога у вас досада и неприятни усещания, потърсете причините в себе си, може би те се дължат на непрадпазливост от ваша страна. Търсете по-често спокойствието на дома и природата.

Те ще ви помогнат да възстановите енергетиката си, особено важни за вас през тези дни, а и през всички следващи. Ще си помогнете и сами, ако се разделите с обичайното си тревожно състояние и обърнете повече внимание на хората около вас. В отношенията ви с колеги може да настъпи охлаждане, но не допускайте пропуски в работата си, за да няма причини от ваша страна. Другото го отдайте на желанието им да черпят от ресурсите ви и то за ваша сметка. В делови план връзките ви ще се развиват според очакванията ви и могат да възникнат полезни идеи за общите ви занимания. Избягвайте рисковете. Живейте с вяра в себе си и в доброто, което ви очаква. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година