Понеделник, 6 Февруари 2023
Риби

Месечен хороскоп
Октомври 2020

1961

Месечен хороскоп - Риби - Октомври - 01.10.2020 - 31.10.2020 година

През октомври животът ще ви поднесе развития, които сами ще определите като добри или не в зависимост от нагласата и очакванията ви. Във всички случаи няма да липсват предложения за издигане в професионален план, а ако се целите в управлението, то самочувствието ви ще бъде поласкано. Но не бързайте да приемате, преди да сте направили реална оценка на нещата, защото човек никога не знае когато печели какво губи, и обратно.

Възможността да ръководите е реална, но и рисковете не са по-малки, и ако това ще ви струва повече нерви, здравословни проблеми, липса на време за дома и семейството, то дали си струва заради егото си да загубите повече, отколкото бихте спечелили. По отношение на контактите и връзките си през октомври ще създавате нови и ще поддържате съществуващите, но с уговорката да потискате желанието си да наставлявате, пък било то и с добри намерения. В това изнервено ежедневие малцина се интересуват от чуждо мнение и често приемат съветите като укор, особено, ако са поднесени с ехидна усмивка и размахващ пръст. За това не рискувайте да изгубите ценни приятелства само защото емоциите ви идват в повече. По отношение на пряката ви работа и новите начинания месецът ще е плодотворен, стига да сте настойчиви.

В реализация на целите ви е възможно да се натъкнете на трудности от различен характер, каквито никога не са ви липсвали, но като се има предвид волята ви, не се притеснявам за вас. Ще респектирате с категоричния си подход и решения, което при други може и да не носи победи, но при вас със сигурност. По отношение на здравето ви е възможно да се засилят оплакванията при страдащите от хипертония, алергии и астматични проявления, заради които е препоръчително да се консултирате със специалисти, както и при всички останали проблеми. За някои нова любов. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-