Събота, 9 Декември 2023
Риби

Месечен хороскоп
Октомври 2019

3388

Месечен хороскоп - Риби - Октомври - 01.10.2019 - 31.10.2019 година

Октомври ви носи хубави изживявания, творчески реализации и възможности за духовно израстване. Ще се радвате на споделени мигове с хора, които уважавате,обичате и цените, ще черпите от опита и знанията им, и ще се раздавате без ограничения.

Заради всичко това ще греете със собствена светлина, но ако сте решили да поставите ново начало и да постигнете желани договорености е препоръчително да го направите до 5 или след  26 октомври. Парите ще ви създават усещане за сигурност, и верни на природата си, ще отделяте достатъчно средства, с които да подпомагате семейството и близките си. Във всичко следвайте чувството за мярка и не минавайте общоприетите граници, за да живеете в хармония със себе си и света около вас. Ще преминете без здравословни проблеми, ако се грижите по-добре за себе си и не стигате до физическа и психическа преумора.

Избягвайте депресивните състояния, обграждайте се с ведри и позитивно мислещи хора, не позволявайте да ви натоварват с чужди проблеми и да ви прехвърлят чужди отговорности. Семейните представители на знака да не се впускат в изневери. Радвайте се на живота си и благодарете на Съдбата, като помагате на повече хора да повярват в доброто. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!