Понеделник, 6 Юли 2020
Риби

Месечен хороскоп
Октомври 2018

3219

Месечен хороскоп - Риби - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Октомври е добър за смели начинания и проекти, в които влагате сърцатост, разум и не на последно място прозорливостта си. Постигнатото ще се превърне в здрава основа за бъдещето ви.

Помогнете си сами и не си създавайте проблеми, бъдете внимателни в отношенията си и не се поддавайте на никакви провокации. Парите няма да са непреодолимо препятствие пред вас, напротив. Ще имате възможност да осъществите смели начинания и сбъднете мечтите си. Вярвайте в себе си и във всичко, което правите, дистанцирайте се от дразнителите си и слушайте сърцето си. С новите си познанства не само ще стабилизирате позициите си, но и ще създавате предпоставки за нови, стига да не сте прекалено доверчиви и отсявате същественото от мимолетното, което не винаги ще ви носи очакваните емоции и придобивки. Умереност и разум, последното не е наложително да ви се напомня, но винаги имайте едно наум.

В семейството ще се радвате на споделени чувства, намерения и действия, ако потиснете желанието си да контролирате във всичко близките си. Осигурете им свободата сами да взимат решенията си и не спирайте порива им. В здравословен план няма да сте изправени пред трудности и проблеми, стига да се грижите по-добре за себе си. По-често си почивайте и прекарвайте повече време сред природата. Не си налагайте само забрана за нещата, които ви правят щастливи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година