Понеделник, 14 Юни 2021
Риби

Месечен хороскоп
Октомври 2017

11063

Месечен хороскоп - Риби - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

За представителите на вашия знак, октомври ще бъде месец на нови проекти, контакти, пътувания и срещи. Професионалните ви начинания ще бъдат посрещнати с одобрение от онези, с които сте финансово обвързани и ще ви издигнат на по-високо ниво не само в йерархията, но и в личен план.

Нещата са взаимно свързани и много от вас ще се поздравят с напредък, за какъвто не са и мечтали. Ще се радвате на популярност, уважение и международно признание. За да имате всичко това е препоръчително да подбирате добре екипа си, залагайки на професионално подготвени, стойностни и добри хора. Такива, на които може да разчитате във всеки един момент, на които имате доверие и които са ви по сърце. Успеете ли в това, не се притеснявайте за парите си, ще имате и в повече от очакваното. Работата си е работа, но не пренебрегвайте почивката и личния си живот, за да акумулирате повече позитивна енергия. Нищо прекалено не е добро, в този смисъл не издевателствайте над себе си и ще се радвате на живота си, който съвсем не е лош. Напротив, много хора биха желали да са на вашето място, виждайки само външната страна на нещата.

Творческите занимания ще ви носят духовна наслада, а постигнатата стабилизация във финансов и личен план няма как да остане незабелязана, което разбира се, ще ви радва, независимо от жертвите, които правите. Ще работите по дългосрочни проекти, които засягат и други хора, и ако сте предвидливи и предпазливи, ще ви е по-лесно в реализацията им. Заради нови развития са възможни промени в плановете ви, които ще правите в движение, но от сега е ясно, че ще останете правилно ориентирани и ще избегнете сблъсъци и непреодолими препятствия. На душата ви ще е спокойно, няма да ви липсва внимание, обич и топлина, като отплата за енергията, с която се раздавате за другите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година