Сряда, 26 Юни 2019
Риби

Месечен хороскоп
Октомври 2016

5476
Месечен хороскоп - Риби - 01.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Ако успеете да овладеете напиращите емоции и нервни изблици, които никак няма да са малко през октомври, ще ви бъде по-лесно да работите и да живеете. Сред силните ви страни, които са неизброими, е и желанието ви да сте полезни, заради което често се обвързвате с чужди отговорности, а когато стигнете до физическо и нервно изтощение, ставате раздразнителни, което не се посреща добре от околните. В тази връзка се ограничете само върху своите си задачи и оставете другите на тях самите. Така не само ще успявате да се съсредоточите върху работата си, но и ще се ползвате с уважение, защото осигурявате възможност на всеки сам да се прояви и достигне своя връх. По-често си позволявайте да почивате и мислете положително, за да акумулирате повече позитивна енергия, нужна ви за изпълнението на вашите служебни, професионални, социални и лични ангажименти, които съвсем не са малко. Всичко прекалено не е добро, в този смисъл не издевателствайте над себе си и ще се радвате на живота си, който съвсем не е лош. Напротив, много хора биха желали да са на вашето място, но виждайки само външната страна на нещата.
 
Творческите занимания ще ви носят духовна наслада, а постигнатата стабилизация във финансов и личен план няма как да остане незабелязана, което разбира се, ще ви радва, независимо от жертвите, които правите. Ще работите по дългосрочни проекти, които засягат и други хора, и ако сте предвидливи и предпазливи, ще ви е по-лесно в реализацията им. Заради нови развития са възможни промени в плановете ви, но от сега е ясно, че ще останете правилно ориентирани и ще избегнете сблъсъци и непреодолими препятствия. Ще продължите да се радвате на внимание от страна на хора, които и до сега са били опора в живота ви, и ако настъпят промени, за каквито не сте подготвени, то на душата ви ще е спокойно, че те са до вас. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година