Сряда, 16 Юни 2021
Риби

Месечен хороскоп
Ноември 2017

10686

Месечен хороскоп - Риби - Ноември - 01.11.2017 - 30.11.2017 година

Добрите възможности за вас през ноември са най-вече в сферата на личните ви контакти и взаимоотношения. Вслушвайте се в разума и не пренебрегвайте сърцето и интуицията си.

Следвайте целите си с последователни и премерени действия, без крайности и силни емоции. Разпределяйте правилно доходите си и не харчете за вещи, от които не се нуждаете и не позволявайте да бъдете използвани за нечии користни цели. Съумеете ли да боравите правилно с парите си, като целесъобразно ги изразходвате и съхранявате, животът ви ще се подрежда по начин, който ще ви прави спокойни и удовлетворени. В професионален план ви предстоят удачни решения с последващите ги действия, а с находчивите си идеи ще сте полезни на повече хора, стига да се съобразявате с дните, посочени по-горе, през които не бива да предприемате нищо ново и да не влизате по никакъв повод в конфликти. Заради общителния ви характер и любознателност с лекота ще създавате нови и полезни контакти, които ще играят важна роля в бъдещите ви начинания. Решаване на жилищен въпрос или разширяване на личното ви пространство. Ще се чувствате добре на новото място, с нагласа към творчество в работата и смелост в решенията, което ще се отрази на делата ви по начин, какъвто ще ви хареса.

Развивайте способността си да казвате „не”, когато считате, че трябва и да защитавате по-добре интересите си. По отношение на здравето ви и при вас са възможни простуди, провокиращи хронични страдания и други неразположения. Със силата на позитивното мислене ще се предпазите от стрес и депресии. Осигурете си повече разходки на чист въздух, приятелски срещи и духовни занимания, за да не ви липсва добро настроение и да поддържате духа си в отлична форма. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година