Вторник, 23 Юли 2019
Риби

Месечен хороскоп
Ноември 2016

6126
Месечен хороскоп - Риби - 01.11.2016 - 30.11.2016 година
 
Печеливш ще се окаже ноември за повечето от представителите на знака, ако съумеете добре да разпределяте доходите си и държите сметка за всяка стотинка. Казаното съвсем не означава да станете скъперници, защото при вас това просто не е възможно, но и не бива да се поддавате на всеки повик за финансова подкрепа, които често си остават само за ваша сметка. Съумеете ли да боравите правилно с парите си , като целесъобразно ги изразходвате и съхранявате, животът ви ще се подрежда по начин, който ще ви прави спокойни и ще ви носи удовлетворение. В професионален план ви предстоят удачни решения с последващите ги действия, които ще ви изведат до водещи позиции на работното място или под друга форма, но във всички случаи с труда си и находчивите си идеи ще сте полезни на повече хора. Заради общителния ви характер и стремеж към разширяване на познанията си, с лекота ще създавате нови и полезни контакти, които ще играят важна роля в бъдещите ви начинания. Решаване на жилищен въпрос при други от вас, или по-точно разширяване на личното ви пространство.
 
Ще се чувствате добре на новото място, с нагласа към творчество в работата и смелост в решенията, което неминуемо ще се отрази на всичко, което правите и то по начин, какъвто ще ви хареса. Има какво още да учите, на първо място да можете да казвате „не”, когато считате, че трябва и да защитавате по-добре интересите си. По отношение на здравето ви и при вас са възможни простуди, провокиращи хронични страдания и други неразположения. Наложете си да мислите позитивно, за да се предпазите от стрес и депресии, които също се активират по това време. Повече движение, чист въздух, приятелски срещи и духовни занимания, за да се чувствате в добра форма и отлично настроение. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите! 


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година