Сряда, 22 Март 2023
Риби

Месечен хороскоп
Март 2019

4164

Месечен хороскоп - Риби - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

През март ще бъдете в отлична форма и със замах ще осъществявате намеренията си. Очакват ви професионални успехи, бизнес реализации, пътувания и постигане на делови и лични спогодби.

Всичко, за което сте добре подготвени и върху което работите с желание, а това няма как да е друго, ще ви се получава добре. Работили сте усърдно за промените, които очаквате, за това месецът ще е наситен със събития, които понякога може и да ви изненадват, не че това по принцип не е възможно. Останете делови и организирани, за да обхванете всичко, което ви касае и разчитайте най-вече на себе си. По-често се вслушвайте в интуицията си и останете резервирани към хора, които всячески ще се опитват да ви омайват с обещания за едно или друго. Нямате нужда от това, и ако около вас се появят такива, на часа ги дистанцирайте. Проверявайте лично всяка новопостъпила и интересуваща ви информация, и добре обмисляйте стъпките си, за да избегнете провали. Пътуванията ви през месеца често ще изискват от вас по-сериозна организация и подходяща кондиция.

Не ги пропускайте, защото са важни и ви помагат да постигате целите си. През март ще се чувствате работоспособни и заредени с енергия, но не губете предпазливостта си и не предлагайте услугите си, ако не са ви поискани. В желанието си да сте полезни губите мярката и разочарованията ви депресират. Внимателно преценявайте думите си, особено пред хора, които тръпнат в очакване да сгрешите. Толерантността ви ще се приветства и ще срещате разбирането, което очаквате. През месеца си наложете повече спокойствие. Ако преценявате, че около вас има хора, които ви натоварват психически, разредете до минимум срещите си с тях и ги изключете от мислите си. Месецът е благоприятен за създаване на семейство, ако чувствата с партньора ви са проверени и връзката ви е стабилна. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-