Четвъртък, 6 Октомври 2022
Риби

Месечен хороскоп
Март 2018

5796

Месечен хороскоп - Риби - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

През март контролирайте амбициите си и не си поставяйте цели, които изискват огромен ресурс от енергия, защото силите ви съвсем не са в апогея си, и това може да доведе до срив в психиката и здравето ви.

На първо място направете обективен анализ на даденостите и преразгледайте приоритетите си. Вслушайте се в сърцето и интуицията си, те са вашия надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор. Това обаче не променя факта, че ще бъдете привлечени от сфери, в които може по-добре да се реализирате, давайки свобода на творческите си усещания и таланти, но и във всяка друга бихте постигнали успехи, предвид многото ви качества и отработени умения. Ще ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. Погледите на много хора ще се насочат към вас, особено в началото на периода.

Ще се почувствате поласкани и горди, но не потискайте бдителността си. Не всички ще са продиктувани от добри намерения, и ако навреме не го осъзнаете е възможно да трупате негативи. Въпреки казаното месецът ще ви донесе хубави мигове, които да споделяте с любимите ви хора. Ще се радвате на внимание и нежни чувства, за други от вас са възможни и материални придобивки, които ще радват и семейството ви. Дните от 10 до 12 март са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година