Петък, 18 Октомври 2019
Риби

Месечен хороскоп
Март 2017

9750

Месечен хороскоп - Риби - 01.03.2017 - 31.03.2017 година

Любознателни и трудолюбиви, ще развивате интересите си в много посоки през месец март, но главното е да оставате доволни от себе си. Поставяте си цели, които изискват огромен ресурс от енергия, и ако не сте преценили силите си, това може да доведе до срив в психиката и здравето ви. На първо място направете обективен анализ на даденостите и преразгледайте шансовете си. Вслушайте се в сърцето си, то е вашия надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор. За предпочитане е да се насочите в посока, в която имате потенциал да развиете способностите си, като организирате новите начинания до 12 март. Всяка допусната грешка може да струва скъпо. Няма съмнение, че в сфери, в които избирате да се реализирате ще давате повече свобода на творческите си усещания и таланти, но и във всички други, предвид многото ви качества и отработени умения. Ще ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите.

Няма да ви липсват и делови предложения, някои от които ще ви изкушат до степен на часа да зарежете старата си работа и да се впуснете в новите предизвикателства. Може и да успеете, но не е ли по-добре спокойно да ги обмислите и след това да решите накъде да потеглите. Така поне ще бъдете сигурни, че не сте прибързали, за което може да се упреквате в последствие. И най-важно, ако решите да започнете нова работа, да го направите до 12 март, след тази дата ще бъде трудно и неблагоразумно. Погледите на много хора ще се насочат към вас, особено в началото на периода. Ще се почувствате поласкани и горди, но не потискайте бдителността си. Не всички ще са продиктувани от добри намерения, и ако навреме не осъзнаете това е възможно да трупате негативи. Периодът от 20 до 22 март са рискови дни, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година