Сряда, 16 Юни 2021
Риби

Месечен хороскоп
Март 2016

4571
Март е вашето време, или по-голямата част от него, за това го използвайте пълноценно. Ангажирането ви с много проекти съвсем не означава да забравите за себе си. Отдайте значимото на делата си, но не прекалявайте с работа. В стремежа ви да разкриете повече от потенциала си е възможно да стигнете до изтощение, което в никакъв случай не е полезно за психиката и здравето ви. Добре обмисляйте делата си и не прибързвайте в нищо. Изпреварването на събитията може да ви носи само негативи. По отношение на предстоящи проекти и общи задачи е добре предварително да изясните условията и отношенията си с партньори и хората от екипа, за да си спестите последващи тревоги.
 
Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен, ако това не влиза в служебните ви задължения. Не поемайте чужди товари и отговорности, защото е сигурно, че ще си останат за ваша сметка. Понякога емоцията ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и не се разпростирайте в действията си, като се съсредоточите върху своите планове и цели. Пътуванията ви ще са успешни и ще ви носят хубави вълнения. Ако времето и средствата ви позволяват заминете, може и надалече, няма да съжалявате.
 
Ще си починете и разнообразите, запознавайки се с нови места, култури и хора. Необвързаните и търсещи нови предизвикателства имат шанс да срещнат подходящия за тях човек, което ще ги направи щастливи. Новите придобивки, за които работите, ще донесат много радост на семейството ви, а на вас удовлетворение. 30 – 31 март са рискови дни, бъдете по-внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година