Четвъртък, 30 Март 2023
Риби

Месечен хороскоп
Май 2020

1868

Месечен хороскоп - Риби - Май - 01.05.2020 - 31.05.2020 година

В професионалните отношения и делови връзки ще постигате напредък, отстоявайки позициите си, но и внасяйки нови идеи. Знаете как да задържите постигнатото, но и да го умножите, за това голяма част от усилията ви ще са точно в тази посока. Целенасочено ще се стремите към разширяване на деловите познанства, давайки много от себе си, но и в същото време с изгода за интересите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Бъдете внимателни, не разкривайте докрай намеренията си, защото не всички покрай вас са с добри намерения и е напълно възможно да ви изпреварят в осъществяване на вашите идеи. Като цяло май е добър за професионални реализации, повишения в службата и подобряване на възможностите за лични изяви. Добре обмислени, деловите съдружия ще ви носят просперитет, стига да са с подходящите партньори. За много от вас месецът се свързва и със смяна на работното място, а ако сте безработни, то шансовете ви са големи за намиране на подходяща заетост.

Отношенията в семейството ще са сърдечни, което ще ви позволи да живеете в спокойна и съзидателна атмосфера, предразполагаща към пълноценно развитие на потенциала ви. Май е подходящ и за сключване на брак, за създаване на нова интимна връзка и обновяване на настоящата ви. Самотните ще открият много общи теми за разговор с хора, които до скоро дори и не са забелязвали, а те са присъствали тихо до тях. Роднинските връзки могат да ви създадат известно напрежение, спорно е дали заради нечии каприз или по друга причина, но ако сте толерантни и се покажете гостоприемни, мира помежду ви ще бъде спасен.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-