Събота, 2 Декември 2023
Риби

Месечен хороскоп
Май 2019

3804

Месечен хороскоп - Риби - Май - 01.05.2019 - 31.05.2019 година

През май ще се чувствате в отлична интелектуална, професионална, творческа и всякаква друга форма. Без усилия ще постигате набелязаните си цели и ще превземате нови върхове. Занимаващите се със собствен бизнес ще имат финансови реализации и създават успешно сътрудничество на база общи интереси и дългосрочни проекти.

Месецът е подходящ за срещи и подписване на договори. Ще имате предложения, които ще ви заинтригуват с възможностите, откриващи се пред вас, но не бързайте да давате отговор, преди да сте обмислили условията и формулирали исканията си. Истината е, че многото ангажименти и отговорности през май могат да ви докарат повече нерви и преумора. Старайте се да не показвате емоции и лично отношение там, където е нужно трезво решение и силно присъствие. Въздържайте се от лични оценки и потискайте гнева си, какъвто може да се появи в критични моменти. Всичко е преодолимо, ако сте съсредоточени върху делата си и се абстрахирате от дразнителите. Пролетта засилва романтичните ви желания и настроения, но не стигайте до крайности, ако сте трайно обвързани, за да не загубите доверието на партньора си.

Месецът е подходящ за създаване на семейство, ако имате подходящия до вас партньор. По отношение на здравето ще се чувствате добре, ако не стигате до преумора и прекарвате повече време сред природата. Засилете имунната си система, приемайте повече течности, а през периода от 21 до 23 май ограничете лекарства, алкохол и химични препарати, като се грижите по-добре за себе си и избягвате риска. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!