×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 21 Февруари 2019
Риби

Месечен хороскоп
Май 2018

3901

Месечен хороскоп - Риби - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

В основата на успехите ви през май е умението ви да бъдете сдържани и не създавате излишно напрежение с претенциите си, пък били те и основателни. Не се поддавайте на тревожни мисли и нездрави внушения, които допускате да ви безпокоят.

Живейте спокойно и освободено, това е гаранция за добре свършена работа и нормални взаимоотношения. Не се страхувайте да покажете силните си страни, месецът е благоприятен за вас и делата ви, само ако сте ги подредили по важност и сте последователни в намеренията си. Вярвайте в себе си, Съдбата ви закриля, стига да сте разумни и не поемате излишни рискове. По отношение на деловите задачи и бизнеса не всичко ще бъде спокойно, но щом работите с желание няма да срещнете непреодолими трудности. Много хора са свикнали с отстъпчивостта и доброто ви поведение, за това ще останат изненадани от решимостта ви да отстоявате позициите си твърдо и без компромиси, каквото и да ви струва това. А то може да означава раздяла с някого или нещо, за което няма да съжалявате. През май ще се чувствате харесвани, желани и влюбени.

Ако любовта ви е споделена, ще живеете окрилени и щастливи. Следвайки сърцето, може да срещнете новата си любов и дори да сключите брак. Добре е да не приспивате бдителността си, за да не се окажете въвлечени в интриги, вредящи на семейството и на авторитета ви. Дори и да не подозирате, че имате врагове, добрата ви поставеност в професионалните и обществени среди, в семейството и сред обкръжението ви създават безпокойство у завистливи и злонамерени хора. Бъдете добронамерени и живейте праволинейно, без да споделяте подробности от живота си пред когото и да е. През май е възможно да смените жилището си, което ще ви направи особено щастливи. Пътуванията и развлеченията през месеца ще ви носят хубаво настроение, което ще има с кого да го споделяте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година