Вторник, 3 Август 2021
Риби

Месечен хороскоп
Май 2018

4201

Месечен хороскоп - Риби - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

В основата на успехите ви през май е умението ви да бъдете сдържани и не създавате излишно напрежение с претенциите си, пък били те и основателни. Не се поддавайте на тревожни мисли и нездрави внушения, които допускате да ви безпокоят.

Живейте спокойно и освободено, това е гаранция за добре свършена работа и нормални взаимоотношения. Не се страхувайте да покажете силните си страни, месецът е благоприятен за вас и делата ви, само ако сте ги подредили по важност и сте последователни в намеренията си. Вярвайте в себе си, Съдбата ви закриля, стига да сте разумни и не поемате излишни рискове. По отношение на деловите задачи и бизнеса не всичко ще бъде спокойно, но щом работите с желание няма да срещнете непреодолими трудности. Много хора са свикнали с отстъпчивостта и доброто ви поведение, за това ще останат изненадани от решимостта ви да отстоявате позициите си твърдо и без компромиси, каквото и да ви струва това. А то може да означава раздяла с някого или нещо, за което няма да съжалявате. През май ще се чувствате харесвани, желани и влюбени.

Ако любовта ви е споделена, ще живеете окрилени и щастливи. Следвайки сърцето, може да срещнете новата си любов и дори да сключите брак. Добре е да не приспивате бдителността си, за да не се окажете въвлечени в интриги, вредящи на семейството и на авторитета ви. Дори и да не подозирате, че имате врагове, добрата ви поставеност в професионалните и обществени среди, в семейството и сред обкръжението ви създават безпокойство у завистливи и злонамерени хора. Бъдете добронамерени и живейте праволинейно, без да споделяте подробности от живота си пред когото и да е. През май е възможно да смените жилището си, което ще ви направи особено щастливи. Пътуванията и развлеченията през месеца ще ви носят хубаво настроение, което ще има с кого да го споделяте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година