Петък, 24 Януари 2020
Риби

Месечен хороскоп
Юни 2019

2983

Месечен хороскоп - Риби - Юни - 01.06.2019 - 30.06.2019 година

Използвайте първата седмица на периода да сключите важните договори, след което спазвайте забраната за подписване на документи, съдружия и финансови инвестиции.

Обратното ще ви създава проблеми и обрича действията ви на провал. Имайки предвид казаното, месецът ви позволява да печелите добре, а за някои се очертава възможност и за допълнителна заетост. Добре преценявайте даденостите и обмисляйте решенията си, без да рискувате в нищо. Не се противете на намалената си активност и не планирайте нови начинания през посочения период. Работете за духовното си, интелектуално и културно израстване. Ограничете харченията си и не надскачайте възможностите си. В интимен план ще се чувствате свободни и с лекота ще създавате нови връзки. Семейните представители на знака не бива да изневеряват, за да запазят брака и уважението на партньора си. В същото време, ако се чувствате неудовлетворени и празнотата в отношенията ви застрашава да нарани и други хора е време да помислите за раздяла.

Както и до сега здравето ви ще е в пряка зависимост от настроението и психическото ви равновесие. Стремете се към повече спокойствие в отношенията на работното място и в семейството, осигурете си достатъчно време за отдих и развлечения, а в периода от 17 до 19 юни, избягвайте риска и не се претоварвайте в нищо. Месецът е благоприятен за създаване на семейство, ако връзката с партньора ви е стабилна. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година