Петък, 29 Септември 2023
Риби

Месечен хороскоп
Юни 2018

4321

Месечен хороскоп - Риби - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

За амбициозните и не спиращи да се доказват Риби, юни ще бъде успешен за професионалното ви развитие период. Постигнатото ще зависи основно от вас, за това добре обмисляйте и подготвяйте нещата си, бъдете по-гъвкави и анализирайте променящата се обстановка, а при нужда не се страхувайте да променяте и плановете си.

Няма съмнение, че ще ги изпълнявате сърцато и резултатите ще ви носят доволство. На работното място ще бъдете уважавани заради качествата и работата ви, и търсени за съвети и подкрепа от страна на колегите ви. Ще намирате правилните решения по въпросите, стоящи пред вас, а изпълнението им ще ви носи финансова и лична реализация. Вие на свой ред приемайте съвети и не отказвайте подкрепа, ако такава ви бъде предложена, но и не се претоварвайте с непосилни за вас задачи, защото умората ще рефлектира на настроението и здравето ви. Не приспивайте и бдителността си, дистанцирайте се от интриганти и лицемери, полза от които няма, но негативи много. Доверявайки се на интуицията и здравия разум, няма да ви липсват средства да постигате целите си.

За някои те се свързват с преместване в нов дом, преминаване на по-добре платена, но и отговорна работа, която ви дава сигурност и възможност за растеж в кариерата, пътувания и всичко, което за вас е важно, ценно и желано. Ще се чувствате по-спокойни и балансирани, ако не позволявате на никого да злоупотребява с добрината ви, независимо от повода. Бъдете съобразителни и не допускайте спорове и противоречия за глупости, за да не обтегнете отношенията си с хората, с които живеете, работите и дружите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!