Петък, 9 Декември 2022
Риби

Месечен хороскоп
Юли 2022

1330

Месечен хороскоп - Риби - Юли - 01.07.2022 - 31.07.2022 година

Началото на месеца ще е леко проблемно по отношение на работата. Приемете затрудненията от професионален характер като добра възможност за изява на личните ви таланти и умения, от една страна и като тренировка на волята и характера ви, от друга. Ще впечатлите околните с действията си, а те от своя страна ще ви атакуват с предложения за съвместна работа при атрактивни и изгодни условия.

Ако очаквате приходи от далече ще ги получите, а ако имате намерение да осъществите пътуване на далечно разстояние, ще го направите без особени затруднения и с много емоции. До 21 юли не започвайте нищо ново и не подписвайте никакви документи, не започвайте нова работа и нови проекти, не поемайте финансови и други рискове, и не влизайте в конфликти. Използвайте времето си и работете върху вече утвърдените приоритети, резултатите от тях ще ви донесат очакваните придобивки и вълнения, което значи, че ще оставате доволни от себе си. Само не минавайте границите на издръжливостта си, щадете нервите и здравето си, за да не последват негативи с дългосрочен характер.

Позволете си повече време за отдих и развлечения, имате нужда да обновите силите си и да се разтоварите от стреса. Не давайте пари на заем, особено до 21-ви, защото няма да си ги получите обратно. Нови срещи и незабравими любовни преживявания ще ви направят наистина щастливи. Усмихнете се и гребете от живота с пълни шепи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година