Четвъртък, 28 Януари 2021
Риби

Месечен хороскоп
Юли 2020

1984

Месечен хороскоп - Риби - Юли - 01.07.2020 - 31.07.2020 година

Съдбата ви е подготвила повече разнообразие през юли, но за съжаление то по-често ще ви натоварва с проблеми и трудности, отколкото с развлечения. Препятствията ви ще са по линия на странични занимания, в които влагате немалко желание и воля, които ще определят и успехите ви.

Но не приемайте нещата чак толкова на сериозно, гледайте по-ведро на тях и на живота си като цяло, за да съхраните енергията си за всичко. В подкрепа на казаното не договаряйте сътрудничество с делови партньори и не предприемайте общи начинания, защото сметките ви могат да излязат криви. В самостоятелните изяви шансовете ви да успеете са по-реални, имате сили и ще се справите, няма как. И друг път сте били поставяни пред нерешими въпроси, но като размислите и овладеете емоциите си, намирате правилния изход. Важното е да сте търпеливи и внимателни, за да не допускате грешки, останалото е рутина, каквато не ви липсва. Ако планирате отпуска е най-добре да я направите през втората половина на месеца, когато нещата ще са по-ясно и нервите по-малко.

Странични доходи от рента, хонорари и допълнителна работа ще подобрят бюджета ви и улеснят избора ви на подходяща дестинация, където да заведете близките си. Пътуванията и хубавите моменти ще се помнят дълго, за това не се лишавайте от тях, независимо, че ангажиментите ви са много. В семейството са възможни спорове и разногласия за пари. Вслушвайте се в мнението на по-младите, понякога бързат, но имат право да отстояват позициите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година