Сряда, 21 Април 2021
Риби

Месечен хороскоп
Юли 2019

3793

Месечен хороскоп - Риби - Юли - 01.07.2019 - 31.07.2019 година

Юли ви позволява да работите активно и приключите с текущи проекти, от които успехът ви ще бъде гарантиран. Разчитайте преди всичко на себе си и на собственото ви виждане за нещата, без да омаловажавате мнението на колеги, партньори и близки.

Предвид на това, че емоцията ще бъде водеща при вас през юли, често ще ви се налага да правите компромиси в отношенията си, ако искате да ги запазите добри. Приемайте чуждата критика и не се обиждайте по повод и без повод. Бъдете обективни и се предпазвайте от необмислени решения. Там където сте сбъркали се поправете на време, за да не повлече грешката ви след себе си нови проблеми. Романтични влечения могат да ви тласнат във връзка, от която ще последват загуби за вас и семейството ви, ако сте обвързани. С болка ще разберете безперспективността й, но може да бъде късно. За това не се поддавайте на сексуални изкушения и останете верни на партньора до себе си. Ще запазите здравето си добро, ако се грижите по добре за себе си, дори това да изглежда егоистично в очите на другите.

Не се преуморявайте, осигурете си повече време за отдих, за развлечения и занимания, които ви помагат да се отпуснете психически и емоционално. Радвайте се на красивите мигове в семейството и с близките ви, и не се притеснявайте излишно заради чужди решения. Не пренебрегвайте задълженията си, половинката и децата си, както и възрастните си роднини. Вярвайте в себе си и в доброто, сред чиито носители сте и вие. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година