Вторник, 10 Декември 2019
Риби

Месечен хороскоп
Юли 2016

6511
Месечен хороскоп - Зодия Риби - 01.07.2016 - 31.07.2016 година
Постарайте се през юли да стабилизирате онова, което сте постигнали до тук и всичко важно, което има смисъл и цел в живота ви. Освен финансовата страна на делата ви за вас е от жизнена необходимост да поддържате спокойни и хармонични отношения с близките и хората от обкръжението ви. Това изисква да се помирите с онези, с които сте разделени, но липсата им се отразява на ежедневието ви. Добре планираните ви действия са гаранция за успех, за това бъдете организирани и следвайте програмата си, като не пренебрегвате семейството, работата, приятелите и нуждата си от отдих. Планирайте отпуската си и пътувайте, това ще се отрази добре на самочувствието, освен на нервите и отношенията ви. Други ще посрещат гости, заради които ще трябва да напасват програмата си с визитата им, но ще бъде чудесно и ще се радвате на споделени мигове заедно.
 
Важно е да сте прагматични, обективни и действени. Само така ще имате придобивките, към които се стремите и които ще ви донесат жадуваното спокойствие. Макар, че последното е спорен въпрос: постигайки една цел, вече сте устремени към друга в непрекъснат и динамичен ход. Някои биха ви упрекнали в прекалено фантазьорство и откъсване от реалността, но и тук може да се поспори. В интерес на истината сте измежду малкото представители на зодиака, които не биха допуснали да са некоректни, лицемерни, подли и нетолерантни. Качествата, с които се отличавате са коректност, изпълнителност, откритост и точност в отношенията, честност, преданост, състрадателност и великодушие, толерантност и професионализъм, което ви прави предпочитани като партньори и хора, на които може да се има доверие. И ако някой не ги оценява или ги подценява, то значи, че не бива да съжалявате за него, очевидно пътищата ви са ориентирани в различни посоки. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година