Събота, 19 Септември 2020
Риби

Месечен хороскоп
Януари 2018

10537

Месечен хороскоп - Риби - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

Новите начинания и проекти през януари ще бъдат успешни, макар и съпроводени със съмнения и нужда да се доказвате. Последното изобщо няма да е необходимо, но ще бъде провокирано от „доброжелатели”, целящи да ви откажат от пътя. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

Вярвайте в себе си, имате знания, опит и решителност да довеждате делата си до край. Стремете се към пълноценна изява на добрите страни на характера си и не позволявайте на средата, в която живеете и работите да ви обсеби до степен, че да забравите за себе си. Всички около вас ще се стремят на всяка цена да им е добре, разбира се за ваша сметка. И колкото и да сте великодушни, трудоспособни и амбициозни, и вие сте хора, които имат граници на търпение и физическа издръжливост. По-често се вслушвайте в гласа на сърцето си, в желанията и всичко, което е важно за вас, освен професионалната ви заетост и грижите по семейството. Пътешествията ще са част от мечтани реализации за някои от вас, други ще мислят за подновяване на гардероба, прическата и визията си като цяло. Ще сте харесвани и ще събирате много погледи върху себе си, но не се главозамайвайте.

Ако сте семейни, не стигайте до крайности във флирта, независимо, че ще ви бъде приятно. По свои причини, често неоснователни, настроението ви ще се мени и на околните ще им бъде трудно да предугаждат желанията и мислите ви. За всички ще е по-добре, ако сте открити и не таите в себе си болката, от това ще ви стане по-леко на душата, ще срещнете разбиране и подкрепа. По отношение на професионалната ви заетост е възможна промяна на съществуващото положение, най-често инициирана от самите вас. Сигурно е, че преди да сте взели окончателното си решение ще претеглите плюсовете и минусите на новото поприще.Заради склонността ви да се претоварвате с работа е възможно да стигнете до физическо изтощение, особено през периода от 14 до 16 януари. Грижете се по-добре за себе си и проектирайте в мислите си само положителни развития.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година